Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, november 20, 2011

I´m not myself. I'm a replica of me

Det har sannerligen inte varit min helg. Min plan var att fira att jag inte har några långpass på jobbet på tre veckor med att gå och se en konsert med ett band som ger energi i en skön lokal, för att sedan ha en skön söndag när jag skulle få massor av saker gjorda. Tjenare!

Jag valde att lämna kära "Tunnan" innan huvudbandet började. Jag gillar det stället, det är skön stämning och både personal och gäster är trevliga, men det är ingen bra konsertlokal. Dåligt ljud, ingenstans att sitta/stå för att se bandet och igår var det synd. Dels började bandet en timme efter utsatt tid och då var det ett förband modell "tråkig emo-rock formulär 1 B" Dessutom hade jag inget sällskap så jag valde att tacka för kaffet och gå hem. Postivt var dock att jag pratade med en trevlig tjej och drack Wisby Summer Pale ale, en öl bryggd av änglars sång.

Denna dag har jag bytt till mig böcker på biblioteket samt fixat lite. har dock varit avslagen för det har varit grus i maskineriet mellan mig och en vän. Som lök på den stackars laxen så hade jag ner min kamera så att den gick sönder. Det ska nog gå att laga men surt är det:(

Det skulle vara helgen som gav mig energi men så blev det ju inte :(

1 kommentar:

Emmy sa...

Hej, tack för din kommentar. Visst får du gärna låna min kommentar och länka till mig.Ha det gott!