Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, juli 27, 2010

Öppna portarna!

Nu ,mina vänner, har jag semester. Nu är jag en fri kvinna i fyra veckor. Känns väldigt skönt att kunna välja själv ett tag. Har dock inte lagt mig i hängmattan för det. Min semester skålades in på underbara "Sjätte Tunnan" med min vän Nystan. Det var gott att sätta sig ner i det gamla och vackra valvet med ett skummande mjödkrus.

Igår gav sig Nystan och jag ut ige-denna gång gick vi på Studio44 och såg utställningen "Schmormativity". Jag går inte på vernissage så ofta men denna var riktigt givande-så hr ni vägarna förbi så tycker jag ni ska titta in och kolla. Jag dansade vidare och begav mig till Vapensyster som ville att vi skulle ses och käka eftersom hon idag lämnar stan för att leva med sitt livs kärlek i Norrköping bland katter och kaktusar. Det var mysigt att se henne och jag håller alla tummar och tår för henne.

Just nu har jag portarna öppna i mitt liv-och vad passar då bättre än att vara med och tävla om en dörrskylt. Det är hos Feng Shui som detta går av stapeln och det skulle pigga upp min trista dörr. Vill ha texten "Welcome-to all with a good heart" tror jag.

3 kommentarer:

ztizze sa...

Rock on !!

Chief Rebel Angel sa...

Njut av semestern - hopppas du får precis det väder du önskar dig!

Vapensyster sa...

Lycka till i tävlingen!! *hålla tummar*