Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juli 24, 2010

Nytt liv

Hade inte tänkt gå på H.E.A.T men om det nu är Kennys sista kväll kanske jag får tänka om. Kunde ju vara kul att se H.E.A.T för att se H.E.A.T (vi har ju en historia att hamna på samma ställen av en slump). Har ju semester då så det är mitt eget fria val.

Apropå omstarter och nya liv så gifter sig idag mina nyfunna vänner Do och Lady Glatem. Jag var inte där men hoppas att regnet som smekt Stockholm idag hållit sig borta från dem. Enligt uppgift så ska de dansa brudvalsen till Stormwitch "sleeping beauty". Mycket vackert (och metal) val tycker undertecknad och önskar er all lycka i ert nya liv som gifta (om ni läser detta).Det är för övrigt exakt en månad sedan jag och Ravenlord gick skilda vägar idag. Det har kommit några tårar i veckan men i samtal med kloka vänner (Tack Vapensyster) så vet jag att det var bäst. Ska bara få min otåliga sida att låta läkningen ta tid.

Inga kommentarer: