Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, juni 01, 2010

AC/DC imorgon

Har en njutningsfull sommar framför mig med många konserter, enligt mig något av det bästa med sommaren. Imorgon brakar det lös med AC/DC (Tack Ztizze för den värdiga saluten), på tisdag blir det Poodles och den 10:e så är det Hammerfall på Skeppsbron. Tycker egentligen att Love 2010 är ett fånigt evenemang (som om vi skulle vara mer kärleksfulla än övriga landet övriga år) men när Rockklassiker bjuder på gratis Hammerfall och jag är ledig tackar inte jag nej. Dessutom har jag ju två stora kärlekar, Ravenlord och metal.

Med dessa konserter dyker dock ett angenämt lyxproblem upp-vad ska jag ha på mig? Sommaren är ju inte helt lätt om man vill klä sig hårdrockigt. Mycket av det som traditionellt förknippas med metal är ju ruskigt varmt (läder, sammet osv.) och mycket av det som är skönt på sommaren kanske inte känns så hårdrockigt. I och med att jag håller på att förnya min garderob så har jag funderat lite på detta med hårdrock och stil. Det är inte alla dagar jag ser så hårdrockig ut-men en riktig hårdrockare har nitarna runt hjärtat. Dessutom tycker jag det är vanvördigt snyggt att kombinera traditionell sommarstil med hårdrocksdetaljer (tro mig, nitbälte och skjortklänning är wow) Kommer återkomma till detta och till det faktiskt att det ofta är icke-hårdrockare som stör sig mest på när vi beter icke stereotypt metal

Slutligen ser jag med glädje att inga våldsamheter uppstod på Dios minnesstund. Det ser väldigt vackert ut på filmen nedan i alla fall. Heder åt oss hårdrockare som stod över billig provokation.


1 kommentar:

Annelie sa...

Jag vill oxå se Hammerfall!!!! Lyckliga du!!! Låter som du kommer få en fantastisk sommar!!