Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 15, 2010

Silverhorse-the Road of no return
Har nu satt mig ner och lyssnat igenom Silverhorse debut "The Road of no return" ett par gånger så nu känner jag mig redo att blogga om den. SKivan startar lite mjukt bluesigt med "American boy" och precis när du har gått ner i varv och börjar känna hur spänningen släpper så kommer käftsmällen i form av "This lonesome road" Sedan fortsätter bandet att blanda lite softare låtar med rivigare saker. Måste jag nämna favoriter så blir det "This lonesome road" och "On the road again". Jag gillar introt skarpt på "Number 12" men låten är för lång. Dock vill jag hävda att det här är ingen skiva som du köper enstaka spår av. Det här är en flödande skiva som kommer till sin rätt när det spelas i en följd. Hos mig kommer den definitivt åka på när jag kommer hem från jobbet eller på en mer avspänd fest. Det är bara att gratulera kvartetten till en lyckad skiva-jag kan inte plocka ut någon medlem som ska ha extra ryggdunk-det är helheten som är njutbar.
Vill du nu ha skivan så går du bara in på Silverhorse sida och väljer vilken leverantör av digital musik som du har störst förtroende för.
(Jag har lånat omslagsbilden från bandets sida med tillstånd)

Inga kommentarer: