Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, februari 21, 2010

New look in town

Ni har inte gått fel-det är samma blogg som förr. Jag kände bara för att göra om lite efter snart fem år med samma svarta design. Mina inlägg på senaste tiden har varit så pass positiva att det helsvarta inte kändes rätt så jag valde den här som doftar lite lyxig rockklubb. Dessutom liknar den den inredningsstil min lägenhet ska ha när jag är klar.

Helgen har spenderats hos Ravenlord. Det blev mycket skratt denna gång. Han är väldigt snabb i repllikerna när han är på det humöret-melodifestivalen blir stor humor när han är med. Med andra ord var det tur att han var med för bra var det inte. Crucified Barbara var ok men det är svårt med hårdrock i festivalen i och med att tidsgränsen gör låtarna så hoptryckta. Men tjejerna gjorde ett bra framträdande och grymt snygga var dem.

Ravenlord lade ytterligare ett citat i kategorin metal Guldlock när han värmde mössan på elementet. Innan, njutningsfullt "Mmmm, varm mössa" Efteråt "IIIIIIIH väldigt varm mössa"

Hade ett riktigt oflyt idag när ljuset jag skulle göra i födelsedagspresent till min pappa gick sönder. Men jag ska göra mitt bästa för att fixa detta. Ger jag mig sjutton på det så kan jag nog fixa ett nytt.

5 kommentarer:

Sandra af Munkakvarn sa...

wow, det blev ju skitsnyggt med den ny designen!

vampireslave sa...

fint du har det här inne nu! =)

Mr.MASA sa...

Snyggt och fint och trevligt vart det :-) Good work!

Cheers!

Annelie sa...

Jättefin layout på sidan!!!!

Chief Rebel Angel sa...

Nämen - jäklar vad fint!
Det har råkat bli ett tag sen jag kikade in, och det har var finfint, måste jag säga.

Bra jobbat!