Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, februari 22, 2010

Inpackningens tid

Man kan säga att den här kalla vintern är inpackningens tid. Man måste packa in sig i tjocka lager av kläder. Man måste packa in sig i överfulla tåg och bussar för att många av dem är inställda. Man måste använda hårinpackning för annars blir håret torrt som fruset fnöske.

Jag är ganska vintertrött men att vara sur och grinig mot folk i omgivningen löser ingenting. Jag sade till busschauffören som trots halka och kaoset i stan kom i tid att kämpa på och fick tidernas leende tillbaka. Just nu får vi lite till mans ta på tålamodshatten och hjälpa varandra att härda ut resten av vintern. Goda expempel är damerna som tog samma buss som jag hem. Den var sen och när chauffören förklarade sig svarade de bara med ett leende "Ja ja men nu är du här"

Veckans måndags-metal är tillägnad alla som håller humöret uppe just nu. Twisted Sister-We're gonna make it

5 kommentarer:

Wånkan sa...

Känns mer som man kommit in i en apati som gör att man inte orkar bry sig om man blir 10 min eller 1,5 sen längre....

Det lutar kraftigt åt att det blir SRF iaf... vill se Aerosmith och Billy Idol.... Men det är ruskigt dyrt. Blir nog att campa i år, trots att jag första året var där och gjorde det sa aldrig mer... men det är ju billigt.
Tur dom har MC campen som känns bättre än festivalcampen.

Vegomamman sa...

Så himla bra inställning! Jag försöker mig på samma sak med alla mina trötta och glåmiga högstadieelever. Förklara att vänlighet och tålamod är vad vi behöver ge varandra just nu, inte skrika och skälla på varandra.

Anonym sa...

Härlig låt humöret e hyfsat , hoppas du har det bra kramar Mötley Annika

www.motleycrue.blogg.se

ztizze sa...

Du som har lagt vantarna på de två hetaste plåtarna (Sonisphere & Ac Dc) kan dansa fram med ett leende genom denna otäcka vinter. Het design på bloggen förresten. Heta plåtar och het design. :D

Big mama sa...

Tålamod är ju bra att öva sig på. :-D Ser att Wånkan skrivit om SRF. Blev nerbjuden till en nätkompis som bor därnere så att vi hade kunnat gå dit, men jag är tvungen att avstå. Ska bli mormor där i dagarna och ska vara med när underverket kommer ut så jag vågar inte lämna Götet. Men det känns lite surt!! :D Ha det gott!!