Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, februari 25, 2010

Hos veterinären

Idag var det dags att ta katterna till veterinären för sin årliga vaccination mot kattpest och kattsnuva. Det är alltid ett företag att ta sig iväg men väl där så gick det fint. Jag hade bett att få deras öron kontrollerade för jag var lite misstänksam-och det var ingen fara med dem. Ingen otäck skabb där inte. Ozzys öron hade en liten retning i hörselgången-troligen en reaktion på förra årets inflammation och skabb så i hans fall blir det några dagar med snäll receptfri rengöring och återbesök så hoppas vi på lindring. Tror det kommer gå bra. De skötte sig fint också-Lucifer fick se sitt livs första hund men det gick fint för hunden var kattvan. Är så glad att de inte hade något allvarligt-för Ozzys åkomma är inte farlig men kan börja klia och irritera.
Vi är dock trötta alla tre så det ska bli skönt att krypa upp och sova.

Eftersom jag vet att många av er somläser är kattvänner så kan jag säga attmina katter idag fick nya leksaksråttor i tyg (de i päls kan vara kattpäls, och det är en vidrig tanke) som de gillar skarpt. Har dessutom köpt lite fredagsgott till mina katter och lite godis till Ozzy som belöning när det ska rengöras öron.

5 kommentarer:

carra sa...

Hälsa pälsisarna så gott från oss två norrländska rödhättor! :)

ztizze sa...

Det är alltid ett äventyr att ta djuren till veterinären...jag har två katter och två hundar så jag har en diger erfarenhet:) Flott med din mormor som kunde uppskatta riktig musik. Min mormor ville alltid att jag skulle bli präst och när hon såg mig i full rockerskrud så stirrade hon på mig som om jag hade djävulen i kroppen :D Trevlig helg !

Sandra sa...

Vad mysigt med kattpyssel. Saknar verkligen allt det där med den årliga kollen och ompysslet. Känns nästan som när man tar en bäbis till BVC haha. Mys.

Vegomamman sa...

Önskar dig och katterna en fortsatt trevlig helg. Gillar din pimpning av bloggen förresten!

Big mama sa...

Det där med pälsen lät hemskt...! :-/