Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, december 08, 2009

And you gave me a black rose...

Egentligen skulle jag har förberett mig inför konserten ikväll, haft humöret på topp och målat naglarna i lila eller mörkrött. Istället känner jag mig dumpad och ledsen. Vapensyster har av olika skäl sagt upp vår vänskap. De senaste månaderna har det varit sådan osynk mellan oss att jag på ett plan inte är förvånad. Vi hyser inget agg mot varandra men vi fungerar inte ihop för vi har båda förändrats sedan vi lärde känna varandra. Det var skönt att få prata ut och få ett någolunda konstruktivt avslut.
Fast det gör ont ändå och det blir tufft att rycka upp sig och hitta konsertglädjen igen. Började ifråga sätta vem jag är som vän egentligen men min äldsta väninna sa mycket klokt "Du är en toppen-vän men det beror på vad man har för behov"

3 kommentarer:

Chief Rebel Angel sa...

Tråkigt att höra - det är alltid trist när långvariga vänner växer ifrån varandra. Naturligt, men det kan göra ont i alla fall.

Trösta dig med att hårdrockare ofta är ett öppensinnigt folk, och att det är ganska lätt att få kontakt med nya, sköna människor.
Jag tycker absolut att du ska gå - vem vet vad kvällen har i lager för just dig?

Wånkan sa...

Låter jobbigt men man är ju alltid som sagt i olika faser i livet och det är inte alltid ens vänner är i samma.
Hoppas ni en dag hittar tbx till varandra.

Tack för att du tipsade om Medvind tidigare i bloggen.
Nu när matsalen är klar där hemma och är byggd som en källare har jag varit i jakt efter bra medeltidsmusik att ha i bakgrunden och dom passar ju kanon = )

Wånkan sa...

Tänkte även tipsa om detta men det har du säkert koll på:
http://se.sonispherefestival.net/