Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, november 06, 2009

Heaven's hung in black

Igår var det så dags för starten av denna konsertvinter. W.A.S.P på Debaser Medis. Kom dit i tid trots att jag varit tvungen att rusa. Hade jobbat innan och skulle jobba idag med så innan bandet började tog jag en alkoholfri öl. Carlsberg non-alcoholic. Riktigt god-den ska jag köpa hem till bilförare när jag har middag. W.A.S.P började tidigare än väntat och hade inget förband innan-oväntat. Spelningen var helt okej men kommer inte hamna på min 5-i-topplista. Detta kan bero på saker som att jag har jobbat som en dåre denna vecka och därför inte hunnit ladda och att jag inte lyssnat in mig på W.A.S.P. Dessutom var det grymt varmt och trångt i lokalen och jag lyckades hamna i de storvuxna grabbarnas sektion. Dock glad att jag var där för Blackie Lawless är en bättre sångare än jag förväntat mig och det är alltid häftigt att se legender in the flesh.Dessutom var det fint att se alla vuxna män som såg sina barndomsidoler med lycka i blicken. Och för alla er som undrar-nej Blackie har inte sågklinga i skrevet längre (han har den ¨på ärmen). Och det kastades inget kött längre-bara Fanta och handdukar. Det är mognad inom hårdrocken-på 80-talet drack han blod ur döskallar, igår fanta ur flaskan.

Ni som vill ha setlisten har den här. Jag bjuder på avslutningslåten-"Heaven's hung in black"

3 kommentarer:

Hannele sa...

Fanta låter godast :)
Trevlig helg.

Sandra sa...

Det enda jag känner till om WASP är faktiskt det där med bloddrikandet haha. Tror jag har någon skiva med dem hemma men har aldrig kommit mig för att lyssna på det. Ska ta och göra det imorgon.

Mogge sa...

Länge sen jag lyssnade på wasp, men måste säga att låten heavens hung in black e riktigt bra. Jag växte upp med hårdrocken på 80-talet och wasp var ett av banden jag lyssnade mycket på.