Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, november 09, 2009

Pilates

Kände att jag behöver träna idag så jag bokade ett pilates-pass. Det var ett tag sedan men jag har tränat med instruktören tidigare och vet att hon är bra. Det var jätteskönt-jag kände verkligen att jag blev lugn i kroppen av det. Tror det har att göra med dels nämnda instruktör, som hela poängterade att vi jobbar efter egen förmåga, och att man tränar till lugn musik. Jätteskönt.

Dagens datum är som ni kanske vet historiskt. 20 år sedan Berlinmuren föll. Jag kommer ihåg att vi såg bilderna när det hände men var för liten för att förstå hur stort det egentligen var. Tänkte på det idag, att det var inte lätt att läsa geografi när jag gick i mellanstadiet, just de åren föll Berlinmuren och Sovjetunionen-och Jugoslavien splittrades. Veckans måndags-metal handlar om de två förstnämnda händelserna. Scorpions med "Winds of change"

2 kommentarer:

Clara sa...

Jag har aldrig testat Pilates, brukar köra Yoga däremot. Det är väl ganska lika? :)

Big mama sa...

JAg var precis nybliven mamma då muren föll, så jag brydde mig inte så mycket om det. Man har väl fattat galoppen på senare år istället. =)