Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, oktober 22, 2009

Färg-fail

Dags att återigen ta med mig bilden på Joan Jett och kila iväg till frisören. Det är verkligen något speciellt detta med att klippa sig. Det är lite som att börja om varje gång. Fick beröm för min nya mörklila hårfärg.

På kvällen åkte jag till Vapensyster för att fixa mitt hår-färga bort utväxten. Det blev dock lite fel. Vapensyster var trött efter jobbet och mitt blodsocker låg jämns med anklarna så istället för färgcremen skakade vi ut efterbehandlingen i utvecklingsemulsionen. Försökte blanda i färgen men det gick inte-och någon centimeter utväxt känns bättre än ett potentiellt förstört hår. Hade dock trevligt ändå-fick mumsig svamppaj, glass och gott te. Alltid trevligt att träffa vapensyrran.

Noterar också att The Poodles ställer upp som gästdomare i "Dansbandskampen". Nu är jag beredd på att ducka för tomater, yxor och annat som anhängare av s.k "true metal" kommer att slänga på mig-men jag tror det kan bli bra. Som f.d dansbandstjej (och det står jag för) så tror jag att det är bra för dansbandsmusiken att få in perspektiv från andra genrer-något jag tror kan vara bra för alla genrer. Kicken från nämnda band sade en gång att man har mycket att lära från hårdrockare oavsett vilken musik han spelar-och enligt min syn på saken är det bra att genrer börjar ha en dialog med varandra. Har gamla kompisar som är kvar i dansbandssvängen-och är lyckliga där-och när vi pratar om vårt liv som musikdårar så slås jag ofta av att det är mer som förenar än skiljer oss åt.

4 kommentarer:

Hannele sa...

lät lite spännande..

Peter sa...

Hej o Tack för grattningen.
Hårdrock är bra musik.
Hoppas du blev nöjd med håret.

/Peter

Suzan sa...

min chefs bror är med i larz kristerz!!

Wånkan sa...

Jag gillar verkigen den mässan, får se vad man kommer hem med denna gång. Som du säger så är det svårt att låta bli att öppna plånboken när man är där *S*