Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, mars 27, 2009

Metal för musklerna och Jett för håret


Aftonbladet skriver om att rätt musik kan förstärka de positiva effekterna av träningen. För mig är det ingen nyhet. Har provat spinni till både Mötley Crüe och Nightwish (det sistnämnda när spinning-klassen hade Halloween-tema) och det är helgrymt. Jag tycker det vore toppen om ´gymmet inte bara skrev ut vem som håller i spinningen utan vilken musik som spelas (och självklart blandar) Fast det är klart, metalpassen skulle bli fulla väldigt fort;)


Har förövrigt gjort mig vårfin och klippt mig. Tog med kortet ovan på Joan Jett till frisören. Hon var med på noterna och det blev så snyggt. Lite ovant bara eftersom jag dessutom numera är svartbrun i håret istället för svart. Känns dock skönt att ha gjort slut med mitt "snälla flickan"-hår och rockat till det. min frisör, som är helt fantastisk för övrigt, förklarade att jag måste offra lite hårlängd för detta. Och mitt svar blev "Ja för tusan. It's only bloody hair anyway"

8 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Vad härligt! Grattis till din nya fräcka frisyr! :D

Anonym sa...

hehe tack, de löser sig nog till slut :)

va kul med ny frisyr! önskar jag vågade göra nåt jag med men är alldeles för feg :p

Wånkan sa...

Najs med ny frisyr! Laddad inför söndag?

Anonym sa...

haha, jag är grym på att städa till maiden så det stämmer nog =)
Om man lyssnar på musik man gillar samtidigt som man gör något så presterar man bättre.

Frida M sa...

Snygg look!

Morrica sa...

Så snygg hon var på den tiden! Tänk, det hade jag glömt *ler*

Oh, kvinna, Sabaton! Vilken publikkontakt, den var rena Argentina-stämningen i Göteborg. När de gick av (de gjorde en bonuslåt!) försvann minst tvåhundrafemtio pers som kommit bara för Sabaton.

BJERNHAGEN sa...

En metalblogg! Såna som oss behövs det fler av :)

Prettomorsan sa...

Ja, man cyklar juh utav bara helvete om det är bra musik!

Jag har ett mardrömspass som jag gått på nån gång, eftersom jag behövde träna.. och ja, det var vad som fanns att välja på. Det är bara blippblopp, och det kan jag väl tycka är okej, men enbart lama skit-låtar! Jag blir irriterad bara... och ledaren är en liten spellevink som vrålar och tar i och försöker peppa... fiasko!