Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 28, 2009

Prepare for glory!!!

Är så taggad inför konserten med Hammerfall och Sabaton imorgon. Om en recensent (som ju har fått konsertglädje nertuggat till vardagsmat) ger 3 plus så lär jag få en sjutusan till konsert-upplevelse. Dessutom är det stort för det är första konserten tillsammans med Ravenlord (vi blev tillsammans två dagar efter Sabaton-konserten). Har också med en väninna som ska se båda banden för första gången. Förlåt Bullet, har aldrig hört er förut men ni kommer i skuggan av de två band jag högst respekt för som liveband (ja och så Maiden men de spelar inte imorgon)

9 kommentarer:

BJERNHAGEN sa...

Tack ska du ha :D
du får gärna återkomma om du gillart!

Yes I will.

Heyli sa...

härligt att vi tycker lika :) de är ju så roligt att lära känna sina läsare, har träffat jättemånga som verkar hur trevliga som helst :)

och ha så kul på hammerfall och sabaton! jag vill ocksååå se, särskilt sabaton!

Morrica sa...

Du kommer att få en trevlig kväll. Bulletsångaren har en lite Alice Babs-gimmik för sig =), Sabaton hade ett samspel med publiken som skickade vågor av gåshud genom lokalen och den nye Hammerfall-pudeln är ju grym!

vampireslave sa...

ÅH VAD ROLIGT! är lite avundsjuk, men detta är du tusan värd! hoppas du får sjukt kul! inget går upp emot spelningar tillsammans med kärleken. kram!

Heyli sa...

va bra :)

åh ja jag vill jättegärna se dom alltså! lägger du upp nån bild sen så man får se eller? :)

sweet sa...

"ljudet av ett hårdrockshjärta" att du ens kan med att kalla detta så, då du uppenbarligen inte vet ett skit om hårdrock... de det bästa du vet är sabaton och hammerfall.. kom igen när du fattat nåt. speciellt när du hade värsta inlägget för ett tag sen om hur "en riktig hårdrockare" ska va.. det var t-shirts hit och det andra dit... du har nyss konverterat från dansbandsmusiken och kallar dig nu metal. lägg av för fan. fattar inte att du ens kan ta dig själv på en smula allvar.

vampireslave sa...

nämen hallå. med tanke på ovanstående kommentar blir det än en gång bevisat hur personlig musik är. något man identifierar sig med. därför finns enligt min mening inget "rätt" eller "fel". om man "måste" bete sig på ett visst sätt enligt någon för att få lyssna på en viss musik, då är man ute på sorgliga avvägar. tycker i alla fall jag. tänk så mycket man går miste om! så många människor man då aldrig hinner träffa! synd, riktigt synd.

låt musik vara det det är, ett sätt att leva och känna, ett sätt att tänka och agera. låt musiken vara personlig för alla människor. finns ingen anledning att hoppa på någon på grund av vad som finns bland cd-skivorna...

och kramar till dig fru crimson. ;) trevlig söndag!

Ickaa sa...

Du vet redan va jag tycker.. Den där kommentaren va bara onödig.. Det är så uppenbart att personen inte vet ett skit om dig! Och förresten vaddå nyss konverterat? Äh nu blir jag ju bara uprörd, ingen idé.. Och jag kan säga såhär, jag är "schlagerslampa" men i fredags gjorde jag nåt kul. Jag va på rockkarusellen i Katrineholm.. Skit kul :)

Syvvan sa...

Fan, vilken pussy som skrev så där nerslående! Kanske muppen inte fick gå på konserten för mamma?! ;) Återigen fick man iaf bevis på att folk går ut grundskolan utan grundläggande kunskaper o folkvett LOL

Keep up the good work gumsan o tack för en SUPERKVÄLL! Stay metall!!!! *headbangar o metallsign* ;D