Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, oktober 20, 2008

Trust I seek and I find in you...

Satt i en timme i ticnet-kö för att boka biljetter till Metallica (vad gör man inte för kärlek och metal-legender) men tji fick jag. Vad frustrerad och skissade på blogg-inlägg med titeln "Fade to black" och "Seek and destroy". Det var också nära att containern med trädgårdsavfall fick en spark av min högerkänga men jag bestämde mig för att mitt jobb ska inte behöva lida. Det gick hyggligt på jobbet iaf och jag hoppas att det kommer fortsätta.

Hade ett möte efter jobbet men jag slutade tidigare så jag hade en timme över. Passade på att äta sushi-det var fantastiskt för jag kände smak igen när jag drack miso-soppan.
Mötet för att hjälpa till Ciklidstämman gick bra och jag känner mig laddad inför att hjälpa till. Tror det kommer att en helt fantastisk stämma. Mysigt att besöka Akvarielagret också.

Veckans måndagsmetal blir "Nothing else matters" med Metallica-för jag missade Metallica-biljetterna men jag har min Ravenlord och jag har ett härligt liv. Det är det viktigaste.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trist för dig... själv bryr jag mig inte, har sett dem ett gäng gånger o jag tycker de var bättre förr. Har t.om sett dem med Cliff Burton (o träffat honom), den du ;)
Några av fördelarna med att vara äldre haha

Wånkan sa...

Jo dom biljetterna gick åt i rasande fart. Var väl funderingar på om allt gått rätt till...

Anonym sa...

Tråkigt när inte alla som vill får gå. :-/ Synd att just ticnet strular varje gång det är stora biljettsläpp.

Anonym sa...

Det stod i tidningen idag, att "Biljettfuskare lurar fansen", 30 000 biljetter tog slut på 30 minuter.