Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, oktober 25, 2008

Och så förändras allt...

Min farfar är mycket dålig och har inte långt kvar att leva. Igår kväll när jag fick beskedet var det förvirrat och många tankar som snurrade i huvudet. Som tur var så har mina vänner varit förstående och stöttande. Tack allesammans.
Har varit och besökt farfar på sjukhuset idag. Min pappa och faster med sambo var där också. Det kändes bra att vara där. Självklart är det sorgligt att någon försvinner-men farfar varit dålig länge och det känns som om det är hans tur att få vila nu.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt... Jag har mormor och farmor kvar. Hälsade på dem för inte så länge sedan. Kommer bli tomt när de är borta. :-/


Apropå på det andra: Har inte kommit till Hammerfall än. =) Ingen har heller efterfrågat dem. Men däremot träffade jag och en kompis Oscar och Joacim på Gamla Stans bryggeri en gång för länge länge sen.

Anonym sa...

Önskar dig styrka, för jag vet inte vad annat jag kan skriva.

Det Mörka Hotet sa...

Ja, naturen har sin gilla gång även om det ofta kan vara smärtsamt för samtliga inblandade.

Kram på dig!

Unknown sa...

Min morfar dog förra våren efter att ha varit sjuk o skröplig en tid, det är livets gång men inte kul för det. Man får hålla fast i de bra minnena. <3

Anonym sa...

många kramar!

Anonym sa...

Usch vad tråkigt...hoppas ni får säga farväl ordentligt i alla fall..

svar: tack för tipset om den bloggen! Mkt coola lack i den

Gbgmamman sa...

Vill bara skicka en kram!

Wånkan sa...

Mina tankar går genast till min farmor som gick bort i våras. Är dock glad åt att jag fick tillbringa hennes sista tid tillsammans med henne.