Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, september 03, 2008

Innerst inne är vi alla hårdrockare

Förra blogg-inlägget skrevs i affekt. När jag läst era inlägg och även läst igenom var jag skrivit inser jag att mitt budskap inte gick fram. Jag hoppas ingen tog det som att ni som inte bär attributen har mindre till musiken, för det har ni verkligen inte. Ju fler som lyssnar på hårdrock desto bättre. Vad gäller attributen så säger jag som Melker som ledde "Rundgång" : en riktig hårdrockare har nitarna runt hjärtat.

Jag tycker fortfarande det är roligast med yttre attribut också (det tänker jag inte ge mig på) men om ni är hårdrockare eller inte avgör ni själva. Det som är synd är att det är svårare att hitta likasinnade om man inte ser det utanpå;) Och ni som inte bär yttre attribut-är det av eget fritt val har ni min respekt och välsignelse, är det för att ni inte törs så hoppas jag att ni finner styrkan att bära det:)

Nu tycker jag vi begraver eventuella stridsyxor tillsammans med uttrycket "true metal" och går ut och njuter av världs bästa musik-hårdrock, tack för ordet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Måste säga att jag faktiskt håller med till 100%. Lite ovanligt av mig att hålla med någon, men så är det. Vad det gäller den där snubbens kommentar om att guden Cans e sellout som du skrev om i tidigare inlägg så kan jag bara tycka synd om honnom för hans trångsynthet.
Jävla bra blogg du har här förresten! Hitta den precis och Oj vad gla ja blev :-)

Anonym sa...

Nu fick du verkligen fram vad du menade.. skit bra skrivit och du vet att jag diggar dig :)

Anonym sa...

jag har nominerat din blogg!

http://metalbarbiecc.blogg.se/2008/september/jag-blev-nominerad.html

Det Mörka Hotet sa...

Det sköna med hårdrock är att nästan alla jag känner har sina egna hårdrocksfavoriter!

Själv lyssnar jag på allt möjligt - utom dansbandsmusik...där går min "smärtgräns! :-)