Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, augusti 02, 2008

Göteborg dag 5-what was won, what was lsot

Sista dagen i Göteborg spenderade jag hemma hos Milo i Trollhättan innan jag drog hem igen. Tågresan gick bra-"bara" tio minuters försening och fruktansvärt irriterande att radion bröts hela tiden för att tala om var folk skulle byta i Katrineholm. Äkta tåglyx vore attkunna knappa in sin destination och på så vis slippa irrelevant info (jag lyssnade på ett program om skräckfilm på P3). Men hem kom jag och slängde mig direkt ner på golvet för att gosa med katterna.

Den här resan gav mig, förutom sköna minnen och härliga möten med goa vänner, gamla som nya irl som url, och ny energi även en väldig bekräftelse av mig som rocker. Jag är, som de flesta av er kanske vet, ganska ny inom hårdrocksvärlden och ibland har känt mig lite blåbär, fram tills nu. Dessutom var det länge sedan jag kände mig så snygg som de här dagarna. Välplanerad garderob alltså. Borde klä mig rockigt oftare.

1 kommentar:

Gbgmamman sa...

Grattis till en skön semester. Härligt att läsa att du haft det så bra. Mår bra bara av att läsa din blogg! :D