Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 18, 2008

Nitarna runt hjärtat!

Min hjärna är just nu väldigt kluven mellan att ge de sista gnuttan energi på jobbet så jag kan gå på semester med huvudet högt och att förbereda sig för Göteborgsresan-och önska att jag hade obegränsat med pengar så min garderob kunde uppdateras. Börjar dessutom att få in i metall-skallen att jag ska på Maiden i Göteborg nästa vecka. Det känns mäktigt.

Inte blev min önskan om uppdaterad garderob bättre av artikeln att hårdrocks-stilen är mode igen. På tiden Sofi, säger jag. Har misstänkt ibland att hon blivit dumpad av en hårdrockare och inte smält det eftersom hon sågat allt som liknar hårdrocksstil samtidigt som hyllat grejer som inspirerats av den typ lack och nitar. Kul att Joacim Cans fick uttala sig också och som han säger "det som betyder något är passionen till musiken" Själv säger jag Mattias och Melker från "Rundgång" (briljant hårdrocksprogram) "en riktig hårdrockare har nitarna runt hjärtat"
Kul kommentar av Cans också att idag finns det inget som är riktigt rätt och fel (även om jag aldrig kommer tycka att pastell är metal)
Ska jag själv ge några tips på välklädda hårdrockare så tycker jag att just Cans och Jacob Samuel och Kicken från Poodles är värda att kolla närmarepå , eftersom de representerar den mer välklädda hårdrocksstilen som jag tycker funkar även när man passaret 25 . Vad gäller tjejerna så finns det så många coola hårdrockstjejer att det är svårt att välja.

4 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Hoppas att du får en riktigt bra vecka härnere i Gôtet och att konserten motsvarar alla förväntningar och lite till! :D

Anonym sa...

Jag tycker att både Jakob och Kicken är bra klädda både privat och på scenen.

Hoppas att du får det bra på din semester och att Iron Maiden är bra live.

Jennie sa...

Jag blev också sugen på att förnya garderoben av den där artikeln ;-) En del säger att jag är för gammal för att klä mig som hårdrockare, men de vet inte vad de snackar om. Hårdrockare ÄR man, det är ingen ålder.

Jag håller med om Jakob Samuel och Kicken, två välklädda herrar.

Det Mörka Hotet sa...

Önskar dig en härlig vecka med massor av bra hårdrock på din semester!