Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, juli 15, 2008

Strejken slut

Jag kan en gång för alla sluta oroa mig. Buss-strejken är över. Grattis skåningar, västerbottningar och stockholmare. Vi överlevde detta med:)

I övrigt så är jag trött på jobbet och längtar till min semester. Men min kollega har varit en rödhårig ängel och peppat mig. Kommer sakna henne när hon drar till Ö-vik för att studera h det visar vad jag alltid vetat om stenbockar: de finns där när det gäller.

Avnjöt "Allsång p åSkansen" Poodles är ju alltid Poodles även om ljudet under första låten var kasst. Men kul att de var med även om jag har lite svårt att vänja mig vid nye gitarristen Henrik. Han ser så...gothig ut jämfört med de andra. Men det lät ju bra så jag vänjer mig nog snart.

2 kommentarer:

Morrica sa...

Blev nyfiken och kollade på SVTs sida, sannerligen risigt ljud, men lite rart med grillen i början. Lite goth piggar alltid upp, själv har jag svårt att vänja mig vid att se den gamle Poodels-gitarristen i Hammerfall =P, hade inte vant mig vid Fredrik ens ju och så försvinner Stefan också.

Anonym sa...

Såg att pudlarna spelade på en fest för...Noppe...närmenvafan liksom, SÅ djävla PK får inte ett hårdrockband vara - to much!
Eller?
KRAM!