Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juli 21, 2008

Vilken natt:D

Igår var jag trött efter sista dubbelpasset innan semestern. Gick därför och lade mig en timme tidigare än jag gjort senaste tiden och satan i gatan, jag sov så bra. 7,5 timme i ett streck. underbart. Känner att den nedstämdhet som vilat över mig börjar ge vika. Nu är det bara att jobba på hårt och hederligt för att få allt gjort inför Göteborgsresan. Längtar verkligen och har nog inte riktigt förstått att det är bara 3 dagar kvar tills jag får byta plikt, alltför tidiga morgnar och nötande av kollegor (har sett alltför mkt av människorna på min arbetsplats) mot lust, njutning, härliga människor jag inte sett på månader och MAIDEN:D Det slog häromveckan när jag lyssnade på "Number of the beast" att "Om en vecka får jag se dem live"

Det blir dubbel måndagsmetal idag. Första låten blir en låt som jag alltid blir på party-humör av. Dessutom en av de hårdrockslåtar jag gillade redan innan metal stal mitt hjärta för gott. AC/DC:s "Highway to hell"Kan ju inte undanhålla er Maiden heller. Blir en låt ajg verkligen ser fram emot att höra live "Fear of the dark". Känns också personlig för jag var faktiskt mörkrädd som liten

3 kommentarer:

Anonym sa...

ac/dc lyckas ALLTID få mig på partyhumör! =) hoppas verkligen trippen till göteborg blir askul, och att maiden gör bra ifrån sig! =D

Gbgmamman sa...

Här kommer jag för att peppa dig lite ;p. Fick inte gjort mycket i lägenheten igår trots att vi var där i över 3 timmar. Men jag behöver inte stressa. Har till den 1:a på mig. Hoppas det går bra för dig med din urstädning. Varför måste du göra den snabbt? Ha det underbart i Gbg!

Anonym sa...

Highway to hell är verkligen bra!! ha det bra på konserten. Alltid kul att se artister man gillar live!!!