Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juni 01, 2008

Taco-kväll

Igår blev det fullt ös och panikstädning för att få ordning på min lägenhet innan mina polare och vänner kom dit för att ha taco-kväll. Det var alldeles för länge sedan jag hade folk hemma men det var mycket trevligt. Fick en flaska Absolut Vodka(hurra! Äntligen ngt mer än Lakka i spritförrådet), mumsigt te, ett jättefint halsband i form av ett blixtlås (rockigt och fint) och en butik nejlikor (Yay! Blommor! Älskar att ha blommor hemma men är lite snål för att köpa det till mig själv) Det var en skön blandning av folk. Ska se till att bjuda hem folk oftare:) Det var första gången flera av mina gäster träffade katterna och de fick så mkt beröm-Lucifer blev kallad "perfekt", "Jättefin", "vackra drag" och så vidare. Ozzy fick inte så många komplimanger men han fick ligga i många knän och bli kelad med.

Bonus: Det blev en Corona över så den sparar jag till en annan dag när jag behöver sitta och dricka somrig öl. Det var säsongspremiär och jag hade glömt hur god en ljuuuus öl med en liten charmig limeklyfta är när det är varmt.

2 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Låter som det var en riktigt skön kväll! Vänner kan man aldrig få för mycket av!

Anonym sa...

naww^^ vad söt du är. men det stämmer, jag har samma känsla, it´s blue!...och sen var det bara fem veckor kvar... =)

låter som en kanonkväll du hade med vänner. och corona, så gott! typ den enda ljusa ölen jag tycker om. det blir kanske någon nästa sommar.. =)