Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, juni 05, 2008

Blandat i hettan

Idag har ägnats åt att pyssla och göra fint i lägenheten inför stundande familjeinvasion. Invasionen kom dock av sig pga förkylning så det blev bara mormor och farmor men det var trevligt ändå. Jag valde att anpassa fikat efter värmen, att servera ngt med det minsta lilla choklad kändes vansinnigt så det blev glass med diverse frukt. Uppskattat av båda deltagarna.

Idag bjuder jag er på en överraskning. Hittade ett gammalt you-tubeklipp med Andreas Johnsson som sleaze-rockare. Inte kan jag motså att bjuda er på klippet som fick en hårdrockspolare att utbrista:
"Nä nu tror jag f*n i satan att helvetet har frusit över!.. Hur f*n kan Andreas Johnson varit me å göra så j*vla bra hårdrock!... jag befinner mig i chocktillstånd för tillfället... va e detta?!?!... "3 kommentarer:

Morrica sa...

Men hur kunde han hamna så fel, om han började så bra? Jag instämmer med din polare, jag är smått förstummad!

Anonym sa...

Så coolt ha en trevlig lördag skål

www.motleycrue.blogg.se

Annika

Anonym sa...

Shit pommes frites! Hade inte en susning om att Andreas hade ett sådant förflutet. Det här var mycket bra. Men jag gillar visserligen en del av hans soloprylar också. Han gör sig dock bättre i hårdrockslångt hår än i sin nuvarande frilla.