Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, maj 29, 2008

Helt galet

Har blivit väl firad och omhändertagen så nu är jag tillbaka. Det är varmt som tusan men jag uthärdar än så länge och min "natural born goth"-hy skyddas med solskyddsfaktor 25 (för tatueringarna också). Enda molnet är att min kosmos-katt Ozzy verkar ha fått tandsten. Precis vad jag behövde med ett veterinärbesök för en tusen-peng:P Det är rubbat att det ska vara så dyrt. Tack och lov verkar inte min kisse lida och det är huvudsaken för mig. Han har tvärtom varit på gott humör idag och legat på ryggstödet i soffan och gosat. Det kommer att lösa sig. Ska ringa runt till några kliniker i stan och se var de har den mest prisvärda tandstensborttagningen.

3 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Oj, stackars lilla missen. Hoppas att du hittar ett bra pris nånstans! Djur är underbara att ha, men de kostar pengar när det händer nåt. Men det är ju tur att det finns försäkringar! Ha en jätte-härlig helg!

Anonym sa...

ett tips, ge inte katterna burkmat. ge istället bara torrfoder (finns jättebra torrfoder, speciellt hos veterinären som gott och väl räcker som helfoder) så håller du tandstenen borta på bästa sätt! =)

Anonym sa...

Grattis i efterskott!

(svar) Grönan är fin ja. Bor du i närheten?