Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, januari 01, 2014

Mitt bästa år-Januari

Januari är månaden då man ska fundera på vem man vill vara och hur man ska lev sitt liv. Jag har satt följande mål:


  • Flytta ihop med Goron
  • Laga mer mat från grunden
  • Leva mitt liv i
  1. Kärlek
  2. Fokus
  3. Balans
  4. Acceptans
Angående sambolivet har vi inget konkret datum eller dylikt men under 2014 är det dags att ta itu med alla de saker som måste göras för att detta ska bli bra, inte bara i drömmarna utan också i verklighetens gråa måndagar. 

Att laga mat från grunden och vara kreativ i köket är ett ställe där jag hämtar energi. Fina Goron har gett mig en liten glassmaskin i julklapp så nu slipper jag handveva min glass. Dessutom är det skönt att ha saker hemma så att det går att slänga ihop en middag. Så sparar jag energi när jag slipper handla.

Fokus handlar om lite mer mindfullness, att vara i nuet. Balansen om att vara lite rädd om mig och se till att jag mår bra. Acceptansen-det är både att vara tolerant (dock kommer jag att säga ifrån när något är fel) och att ibland bara gilla läget.

Kärleken talar för sig själv.

2 kommentarer:

Christofer sa...

Låter underbart, må 2014 blir så bra som du hoppas. Gott nytt år!

CrimsonAnna sa...

@Christofer-Tack så för den välgångsönskningen =) Om den love-bombing jag fått under övergången mellan 2013 och 2014 fortsätter så kan det bli riktigt fint =)