Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, december 29, 2013

Högtiden som tassade förbi

Julen kom och gick utan alltför mycket väsen. Jag jobbade julafton och juldagen. Det gick bra även om jag var trött av att ha ett helt års jobb i kroppen. Nu är jag ledig och det är mycket skönt. Lucifer mår fortsatt bra men hans lilla sjukhus-resa och mitt vemod fick mig att fundera över julen och högtider. Det blir en speciell stämning när man arbetar på själva julafton. Har dock plockat ut bra saker som jag tar med mig till julen 2014:


  • Köp hem mycket julte-Det är ett bra sätt att få till julstämningen utan att det blir överdrivet mycket. Vill ni så skriver jag en lista på mina favoriter
  • Läs Twitter under Kalle Anka-Jag läste Rickard Söderbergs twitter-flöde under Kalle Anka, och så mycket har jag inte skrattat under Kalle i vuxen ålder. Goron sade samma sak, att det är första gången Kalle var rolig på länge.
Det var några dagar då jag kände mig lite blåst på julen men nu så känner jag att julen pågår till tjugondag knut så jag hinner nog med att ta igen det. Har också bestämt mig för att köra på mindre jul och mer vintermys. Det är mörkt och rått på vintern (speciellt slaskvintern) och då kan det vara skönt att ha det mysigt. Dessutom blir det inte en månads hysterisk uppladdning för en dag-utan fyra månaders skönt mys.

Har också köpt en ny pappers-almanacka med temat "Mitt bästa år". Varje månad är det en utmaning i den så "The Quest" kommer att bli att följa de utmaningarna. Är ni med?

2 kommentarer:

Lesthi sa...

Din almanacka låter skojig, ser framemot att se vad det är för utmaningar :D

CrimsonAnna sa...

@Lesthi-Det blir spännande. Min plan är att presentera utmaningen den första varje månad, och sedan summera den sista. Blir intresset stort så kör jag ett halvtidsinlägg också.