Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, september 30, 2012

Sammanfattning av hälsomålen

Det är bara en dryg timme kvar av september och därmed dags att sammanfatta hälsomålen. Vi börjar med veckan som varit.


  • Träna minst två gånger i veckan-det blev kettlebells och yoga så det fungerade
  • Äta onyttigt bara en gång i veckan-Njae, det här var ett svårt mål men denna vecka har funkat så mycket bättre.
Som helhet gick det tvärtom mot vad jag förväntade mig, trodde nämligen att maten skulle gå bättre än träningen. Nåja, är nöjd att jag har fått in en bra träningsrutin. Vad gäller maten så har det varit en rörig månad, och röra på andra områden i livet kryper direkt in i min kosthållning, och inte på ett bra sätt. Har dock lärt mig att om jag är noga med att äta och planera maten, så hittar jag dit.

I oktober vet jag inte om jag tänker ha några hälsomål, men jag funderar på att summera hur jag lyckats med områdena på min tidsdroppe varje söndag. Vad tror ni om det?

6 kommentarer:

Wånkan sa...

Låter som en bra idé att ändå ha en summering för din egen skull så länge det inte blir ett jobbigt måste att göra det. För du måste ju hinna med att njuta av livet = )

CrimsonAnna sa...

@Wånkan-tursamt nog så är njutning en av punkterna på tidsdroppen. Gör kanske så att jag plockar några av punkterna-sju är lite väl många.

Linn sa...

Jag kämpar också med maten och att få ordning på rutinerna. Det är ju inte så att jag inte vill äta. Jag älskar att äta och jag tycker att nyttig mat oftast också är god - ändå är det så svårt. Säger som du, när det rör till sig i livet så låter jag det av någon anledning ofat gå ut över kosthållningen.

CrimsonAnna sa...

@Linn-vi har ju en känsloätar-kultur så det är inte så konstigt. Håller just nu på att laga en skördewok. Helt enkelt ta hand om vad jag har i kylen.

Queen of Kammebornia sa...

Du är duktig. Visst är det konstigt att det blir lättare att göra "rätt" om man har skrivit ner det på papper? Kram!

CrimsonAnna sa...

@Queen-tack. Jo idag när jag visste att skallen inte var med mig riktigt använde jag det för att få till en enkel uppgift-och det gick bra:)