Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, september 23, 2012

Garderobsrensning och gravidhock!

Tack för responsen på mitt förra inlägg. Händer det något, I'll let you know ;)

Igår hjälpte jag Sisu att rensa hennes garderob. Att rensa kan vara känslomässigt jobbiga saker, men Sisu var redo att fixa det och höll inte fast vid kläder av sentimentala skäl. Hon hittade dessutom snygga plagg som hon hade glömt att hon hade-och tre plagg som gjort sitt hos henne hittade hem till min garderob. Det var kul att hjälpa till.

Idag träffade jag Tatueringsmodern och fick en positiv chock när vi träffades eftersom hon inte bara är min tatueringsmoder, utan också blivande mamma. (Hoppas att ni inte blev alltför besvikna att det inte var jag ;D). Det härliga är att fast vi är i olika stadier i livet, så var vi verkligen i synk. Vi pratade mycket om att utveckla oss själv och inte "fastna". En energikick var det iaf och jag är övertygade om att hon och hennes sambo kommer att bli awesome föräldrar.

Hann också träffa Hagbard som hjälpte mig att skriva ut konsertbiljetter. Vi hann ta en fika också samt kika lite på Doctor Who innan jag begav mig hem och nu är förberedd på en ny vecka. Har frtfarande en känsla av förändring i kroppen och den är positiv.

Sammanfattningen av veckans hälsomål kommer imorgon.


2 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint att du har goda förhoppningar om framtiden! Kram!

CrimsonAnna sa...

Jag gör vad jag kan. Det kommer inte att vara"moonlight and roses" hela tiden men jag har blivit mycket bättre på att leva mitt liv. Kram