Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juni 03, 2012

There is good in him..I know there is...still...

Har en hård period just nu, med nära som kräver mer av mig än vad en människa kan göra av en annan, samtidigt som jag behöver fokusera mera i jobbet. Det är jobbigt och jag har bitvis varit trött, arg och ledsen.

Det positiva i detta är det helhjärtade stödet jag har fått från mina polare och vänner. En del av dem har överraskat mig positivt. Det är en erfarenhet jag har om svåra tider, att den varmaste hjälpen ofta kommer från oväntade ställen. I detta var det dels att jag första gången på länge hann prata med Alvfursten-som är precis lika mild men bestämd som smeknamnet ger sken av. Det andra är att min f.d. dejt, hädanefter kallad Darth, och jag pratade för första gången sedan det blev klart att det inte skulle bli något. Det var förlösande, det finns inga hard feelings mellan oss och även om det inte blev något mellan oss så är vi vänner. Dessutom, i en tid när mina nära bara tar utan att ge, så var det otroligt skönt att höra att jag ska ta hand om mig.

Dagens rubrik kommer från Star Wars Episode 3 och passade så bra in på mitt och Darths samtal. Jag känner mig lite som Padmé just nu, ung och stark kvinna med mycket ansvar, även om jag hoppas att jag möter ett bättre öde.

2 kommentarer:

Grimgoth sa...

Hang in there, det blir bättre ska du se.

CrimsonAnna sa...

Tack Grimgoth! Jag hoppas det.