Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 26, 2012

Tröttande torsdag

Har haft en sådan dag när jag har hamnat i skottlinjens för andra människors negativa energi, och det känns som att mitt enda brott är att jag existerar. Den personens problem lär inte bli lösta heller. Nästa gång ska jag tänka på de två första paragraferna av Rickardlagen 1.1.

  1. Ta alltid ansvar för den energi i form av tankar, ord och handlingar du sänder ut – vare sig den är mot människor, djur eller natur. Allt det du sänder ut kommer komma tillbaka till dej.
  2. På samma sätt är du ansvarig för den energi du tillåter släppas in i ditt liv. Säg ifrån och stoppa det du inte vill veta av, och uttala med öppet hjärta det du önskar mer av. Det finns inga tillfälligheter.

2 kommentarer:

Biggan sa...

TACK för dessa förmedlade klokheter!

CrimsonAnna sa...

@Biggan: Ja, jag tycker att Rickardlagen är en bra lag, ett mer tolerant alternativ till (F)jantelagen. Världen skulle nog bli en trevligare plats om fler tänkte så.