Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, oktober 19, 2011

Höstmys för en hårdrockare

Söndagen tillbringade jag söderut (nåja-södra utkanten av stan) för att hänga hos min vän Hagbard. Jag tror att det hängs för lite i konungariket Sverige. Så många som slår knut på sig själva för att fixa till-när det skönaste ofta är att käka något enkelt (vad vi åt kan ni läsa i matbloggen). Vi spenderade också tid med "Game of Thrones"-är nu halvvägs genom säsongen och jag gillar den. Inte bara för att den har nyanserade karaktärer och en bra historia, den är så välgjord. Jag sitter och kollar lite extra på alla fantastiska ljus och ljusstakar-det är rena pornografin för en hobbyljusgjutare som mig. Riktigt så avancerat är inte ljuset som jag gav till Hagbard i födelsedagspresent (det ser ni på bilden)-men han blev glad för det, och det är viktigast. Är speciellt nöjd med guldränderna jag lagt mellan färgerna-jag är ny på den tekniken.

De senaste dagarna har det varit smulor i själens lakan. Grubblar på hur jag ska lösa det. Börjar bli julsugen men handelns försök till trots, det känns lite för tidigt. Då tänkte jag efter vad det är jag gillar med julen. Det är ju att göra fint hemma och pyssla i kök och vardagsrum. Det är det ju inte för tidigt att göra i oktober-det är nog det jag behöver. Höstmys.

3 kommentarer:

Fröken Nattfrost sa...

Vad kul, visste inte att du var i ljusbranschen. ;) Jag har stöpt ljus, två gånger typ. I min sambos familj var det tradition i många år att de stöpte egna ljus inför julen. :)

Everydaywords sa...

Svar- Tack för din kommentar om Gaddafi bilderna. Håller med dig också, varför ska vi veta hur 4 åringen dog? Det är bara makabert hur det än gått till och jag förstår inte vad någon får ut av att veta detaljer?

CrimsonAnna sa...

@Nattfrost: Jo, jag gjuter ljus (alltså häller massan i formar, till skillnad från stöpandet) sedan ett drygt år tillbaka:) Väldigt roligt.

@everydaywords: tack själv. Vi tar diskussionen i din blogg så att den blir mer komplett.