Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juli 30, 2011

Konst och karaoke

Var med Carra på en fantastisk utställning på fotografiska igår. Han har väckt en hel del kontrovers med sina bilder, bl.a. så har Facebook censurerat dem, men jag har svårt att se det upprörande i t.ex. ett kvinnobröst eller ett blottat manligt könsorgan. Det som var roligt är att Carra är konstnär, vilket gav extra dimensioner till våra samtal och tolkningar av bilderna. Själv bidrog jag med Feng Shui-tolkningar till en del av bilderna-det var ganska lätt att se. Vi tog en fika vid Moderna uteservering och njöt av sommarvädret.

Jag hade egentligen tänkt att vara hemma på kvällen men fick ett sms från Do Glatem om karaoke. Jag har väldigt svårt att säga nej till det så jag bjöd in Marty Scars också. Han tog med sig flickvännen och hon tog med fyra vänner så vi var ett helt långbord som sjöng med (Måns Zelmerlöw hade burit oss till Skaansen om ha hade varit där). Jag måste ha haft feeling för det var mycket länge sedan jag sjöng så bra. Det känns som om jag har hittat två nya paradnummer ("We're not gonna take it" och "Feed my Frankenstein") JAg ska defiitivt se till att Marty Scars och Do Glatem hänger med tillsammans fler gånger. De höjer stämningen var för sig, och änu mer tillsammans.

Inga kommentarer: