Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juni 20, 2011

Sweden Rock dag 2-Uprising

Andra dagen inleddes med camping-frukost och fällstol. Lite vanlig husvagnscamping fast vi hade tält. Jag utnyttjade det faktum att jag inte kan ligga och dra mig alltför länge på morgnarna (speciellt inte i ett kallt tält som är fuktigt med kondens och där vi låg modell sardinburk) och kunde därmed kvittera ut mitt armband utan köer.

Det var dags att se de första bandet. Ronny Svensson var årets koneferencier tillsammans med Tess Merkel. Har alltid gillat honom skarpt så det kändes bra. Första bandet blev Mason Ruffner-lite bluesrockigt och en ganska skön början. Från Zeppelin-scenen drog vi direkt till Sweden-scenen för att kolla på Crash Diet. Det var min första gång och jag tycker att de är helt okej-mitt mer erfarna sällskap sade att de är bättre på små scener. Efter en paus så återvände vi till Sweden-scenen för att titta på Five horse Johnsson. Under stort jubel hittade jag alvfurste-paret med sötaste Sweden Rock-debutanten (deras två månades dotter) och polare. I folkvimlet hittade jag Do Glatem och äntligen fick jag sammanföra Alvfursten och honom. Gulligast var när Do Glatem böjer sig ner till sötis i barnvagnen och utbrister "Trevligt att råkas". Vi kollade en stund på Roffe Wikström (mina tältkamrater är svaga för blues) och sedan kröp vi ner i våra sovsäckar för att avnjuta en regnig natt.

1 kommentar:

Wånkan sa...

Hur var det för dom att ha med en 2-månaders? Jag fegade ju ur pga G å han var ju då 3 månader?