Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, januari 23, 2011

What was won? What was lost?

Har nu av Nystan, min trogna vän, fått låna en liten dator tills dess att jag har en egen igen. Jag är ytterst tacksam eftersom jag även fick låna en stavmixer (min har gått till himlaköket). Det är skönt att blogga igen-jag ska vara ärlig, det är en rutin jag har saknat. Tyvärr har jag inte tillgång till alla mina favoritbloggar men det kommer säkert. Känner du att jag borde vara på din blogg så lägg en länk i kommentarsfältet.

Det som varit gott med att ha varit datalös är att jag dels kommit ifrån min vana att sitta alldeles för länge vid datorn om morgnarna och att jag kommit igång med träningen-jag var nämligen tvungen att gå till gymmet för att avboka bokade pass-och har jag väl gått till gymmet kan jag lika gärna gå på passet också. De datafria morgnarna har varit så sköna att jag fortsätter med dem.

 Det tråkiga är att jag missat att blogga under det nya årets första skälvande dagar-alla förväntningar och all spänning. Det har varit trist-jag har missat en hel del. Min nyårslåt får därför komma nu istället-Tarot med "I walk forever"-en sång som ju känns passande nu när jag är tillbaka.

1 kommentar:

Wånkan sa...

Låter sunt att byta datorn mot träning! Hoppas den goda vanan håller i sig!

Välkommen tillbaka!