Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, januari 25, 2011

Grattis Grimgoth!

Ledig dag, så jag gav mig ut och veckohandlade, och för att få lite omväxling så provade jag en ny affär. Har hört positiva saker om den sedan jag flyttade hit men har inte provat förrän nu. Det var bitvis riktigt bra och bitvis ganska trist utbud-tehyllan var dock fantastisk. Jag köpte två sorters pukka-te (lyxigt, ekologiskt te-märke) Licorice-cinnamon och chamomile-vanilla. Kommer att recensera dem i min matblogg. I övrigt har jag plockat hemma-och det var grymt skönt att laga mat från grunden-insåg det när jag njöt soppan till middag att det är så himla gott med hemlagat.

Igår gick jag igenom mitt kök och städade kyl och skafferi. När jag fixade det sistnämnda så flög f*n i mig och jag ryckte ut mitt rosa hyllpapper. Det var inte jag som lade in det utan det låg där när jag flyttade in. Det är en skön känsla att öppna sitt skafferi och se ett rent, vitt och välordnat utrymme.

Jag passar också på att hurra för Grimgoth som fiirar två år som bloggare! Rock on! Passapå att gå in och läs det är en kul blogg.

3 kommentarer:

Grimgoth sa...

Tack, det låter bra och "Chicks Of Metal" lär återkomma.

Maiden sa...

Har ngt till dig i min blogg - då jag tycker att din blogg har attityd!!! :-)
Kram

Grimgoth sa...

Tack ska du ha för länk och omnämnade :)