Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, oktober 11, 2010

Fullspäckad lördag

Igår blev en dag då jag var på benen hela dagen och det kändes väldigt bra. Det började med lunch. Min äldsta faster (tillika gudmor) fyller nämligen 50 (idag, HURRA HURRA HURRA). Till vardags bor hon i den sörmländska vildmarken med kärleken, tre hundar och åtta katter, men nu skulle de åka på mini-semester till Riga så då passade de på att äta lunch med familjen. Kul att se dem igen.

 Jag fick skjuts in till stan (min pappa skjutsade resenärerna) för jag hade en fika inbokad med en ny mycket trevlig bekantskap. Till min stora glädje var mitt favoritfik Hurry Curry öppet (Love Love Love it). Ställen där du får stooora temuggar för 25 spänn är min vän. Sällskapet var dessutom mycket trevligt och lättpratat-vi gled över allt från silverte till satanism. Fikat blev till middag och eftersom jag avskyr att välja mellan mina kretsar så frågade jag helt enkelt om han ville hänga med på karaoken jag hade inbokad i sällskap med bl.a.  Nystan, Do och Sedo Glatem. Det ville han och det var kul som vanligt, även om den sena ankomsten gjorde att jag inte hann så mycket som jag inte hade velat. Det hinner jag i och för sig aldrig. Efter hela 10 timmar tillsammans sade vi hejdå på stationen men vi kommer att mötas igen.

Dagens video framfördes av Do Glatem med den äran-och jag blev förälskad vid första lyssningen-detta är hädanefter mitt ledmotiv vad gäller relationer (bortsett från att jag är straight (from the heart)).

Inga kommentarer: