Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, oktober 12, 2010

Anade jag det inte?

Tisdagar har för mig varit den sämsta veckodagen sedan jag gick i gymnasiet-långa dagar med tre timmars laboration utan paus. Nu finns det tydligen studier som håller med mig.På måndagar är vi fortfarande glada efter helgen. Låt oss därför lista skäl att vara vissna idag:

  • Lordis trummis Kita har fått foten. Anledningen är att han vill uppträda med ett sidoprojekt utan mask och har avslöjat sin sanna identitet. Det är lite trist eftersom han är rätt skön på scen men jag förstår bandet. Jag har alltid hyllat Lordi för att de behåller illusionen (all kultur handlar om att bygga upp en illusion) och för att de låter sina medlemmar behålla kostymerna när de slutar-därför stöder jag deras beslut.
  • Jag har en förkylning och min röst, framförallt sångrösten är inte densamma. De höga tonerna finns inte där. Och jag ska på konsert ikväll.
Låt oss nu gå igenom orsaker att vara glad.

  • Ikväll ska jag på Dimmu Borgir, mitt livs första black metalspelning. Ingenting kommer att hindra mig. Jag kanske inte kan skrika som en "banshee" men hornen kommer vara höjda, nacken kommer svingas och jag litar på att mitt sällskap Sober growlar så det räcker för oss båda.
  • Jag ska på bio imorgon med killen från i lördags.
  • Eko-lådan kom idag med grön härlighet som broccoli och grönkål.
  • Jag har investerat i en tvål som doftar vildros-svanenmärkt. Vardagslyx i fattigmånaden
  • Har hittat flera par försvunna örhängen de här dagarna.
Slutsats: Det må bara veckans värsta dag men det hindrar inte mig från att njuta av rocktober.

3 kommentarer:

Wånkan sa...

Det bra överväger det dåliga = )

Spännande med biodejt ;)

Chief Rebel Angel sa...

Bra saker som händer ändå.
Kul, hoppas att spelningen igår var bra, och att biokollen på lördag blir fruktsam... :)

Big mama sa...

Hoppas din tisdag blev underbar! :)