Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, maj 16, 2010

Kämpa Dio

Tvärtemot falska rykten så är Ronnie James Dio inte död, men det ser inte bra ut. Jag själv börjar försöka förlika mig med tanken på att jag inte kommer att få se honom live (och förlåta mig själv för att jag glömde boka biljetter 2007).
"Though his body may pass on, as will all of our's, his spirit, and the spirit of True Metal will always remain with us. "
Okänd person på Blabbermouths kloka ord, som jag försöker bära med mig. Har försökt fundera på nya band jag kan upptäcka som kompensation men sorgligt är det likförbaskat. Jag tycker dock att de som skriver "låt Ozzy dö istället" går för långt. Ingen har rätt att värdera ett liv, för det orsakar sorg för andra oavsett-och hur värderar man ett mänskligt liv?

Istället ligger mitt fokus på att hålla hoppet uppe (jag har inte gett upp om att se Ronnie James Dio på scen) och sända goda energier åt Ronnies håll. Är ni med och hjälper till?

2 kommentarer:

Annelie sa...

Är absolut med!!!!!

Clara sa...

Det står på hans hemsida nu att han har avlidit :( R.I.P Dio