Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, maj 24, 2010

Anarki-tvättstuga och religiöst hjärnsläpp

Tillbringade helgen hos Ravenlord, som tätade en allmänbildningslucka hos mig när vi kollade Tim Burtons "Batman". SÅg den inte när den kom för jag tyckte 60-talsserien, och speciellt Jokern, var jätteläskig när jag var liten (var ett ganska lättskrämt barn). Men nu är luckan tätad. Följde med honom ner i tvättstugan eftersom han skulle boka tid. När jag upptäckte att det inte fanns fasta tider så utbrast jag "Vad är det för anarki-tvättstuga?" Det har fäst sig hos Ravenlord, som beskriver många teer jag gillar som häxbrygd (På Ravenlord-språk är en häxbrygd ett te med fler än två smaker.

Mycket osmakligt är också den religiösa sekten som planerar att demonstrera vid Ronnie James Dios begravning. Förutom den extrema trångsyntheten och okunskapen, vad sjutton demonstrerar man mot vid en begravning? Borde inte det räcka att personen man ogillade är död. Dessutom borde magcancer kunna räknas som ett straff, för jag önskar inte ens min värsta fiende den sjukdomen. Nä, jag tycker det är osmakligt att utnyttja en persons död, oavsett om han är metallegenden Dio eller svetsare Kalle Svensson från Kilafors, för sin egen PR. Lika osmakligt och respektlöst när en känd kristen blogg (som jag vägrar länka till för det är det han vill) skrev att i helvetet har Dio ingen glädje av djävulstecknet när han inte ens varit död ett dygn. Jag hoppas att mina närvarande metalbröder och -systrar lyssnar på Wendys önskan och antingen struntar i demonstranterna eller överröstar deras rop med att sjunga Dios sånger. Det är metal!

4 kommentarer:

Mr.MASA sa...

Dessa fantastiska människor demonstrerar även på soldaters begravningar... av nån anledning som jag inte minns :-P

Fanatiska jävlar...

Sandra af Munkakvarn sa...

Precis som du säger är det ett mysterium vad det är de demonstrerar emot på en begravning. Mot döden eller? Fattar nada. De verkar ju inte ha alla indianer i kanoten.

vampireslave sa...

oj, det var verkligen noggrann städning om du börjar reda på tisdagen för besöket på lördagen! ...eller så har folk lite mer ordning än vad vi har mellan bebiskläder och katthår, hmm. själv behöver jag städa in i det sista för att mitt samvete ska våga släppa in någon över tröskeln, hihi!

Grimgoth sa...

Det är mycket sjuka människor som gör sådant här.

sv:
Hade gärna också sett Twister sister eller Gary Moore somdu sa, eller varför inte AC/DC? :D

Vi ses där va? :)