Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 06, 2010

Remixad helg;)

Det har hänt en del de här dagarna så när det varit läget att sätta sig sig ner och blogga har jag varit så trött att chansen att jag skulle lyckas skriva något läsbart varit försumbar. Var på återbesök hos veterinären med Ozzy och han har en öron-inflammation så nu är det antibiotika-droppar som gäller. Känns skönt för min veterinär ser verkligen til latt blir bra och följer upp. Han har gått ur min fanclub till följd av detta men jag tror att när kuren är klar kommer vi hitta tillbaks till varandra. Här kommer en låt om hur det måste kännas för honom just nu.Jag trodde det skulle bli Ravenlord-mys hela helgen men det blev lite vanttumme-syndrom denna helgen. Vi fick iaf några timmars mys denna helg-han åkte upp för han ville ses och jag hade inte lust att kasta bort tiden med att sura över att det inte blev mer. Dessutom så är vi båda på annat håll i huvudet och jag sade att jag inte är världens roligaste flickvän men han tyckte det var förståligt och vi var båda lite frånvarande. Vi gjorde upp att vi ses nästa helg. Han är grym så tillvida att han fattar att jag är lite bunden nu när Ozzy behöver medicin. Dessutom avgudar Lucifer honom och hoppar nu upp i knät så fort han sätter sig i soffan.

Det blev inte so mjag tänkt mig denna helg men jag tror att det blir bra ändå. Funderade på vad som verkligen skulle göra mig glad och jag kom fram till att det är en tillfixad lägenhet och att gå till gymmet. Så det är vad jag tänker ägna mig åt.

1 kommentar:

Chief Rebel Angel sa...

Ozzy. det är fan världens bästa kattnamn. Har en vän som döpte sina barndomskater till Ozzy och Lemmy, men givetvis var Ozzy ett bättre namn.

Man borde får gratis medicin till djur som heter så. Ozzypartiet - där har vi ju en färdig paroll att gå till val på. Tror lätt vi spöar KalleAnkapartiet med det manifestet, t ex! :)