Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, mars 15, 2010

Ett tacksamt inlägg

Jag tänkte ta ta tillfället i akt och tacka några läsare som sagt väldigt fina och snälla saker:

Först av allt tack till alla som kommenterat och sagt att bloggen blivit snygg sedan jag gjorde om. Det känns bra-vill ni fixa till era bloggar så kan ni klicka på ikonen i vänster hörn.

Tack till Morrica som inte bara ser mig som en redig människa utan också skickade en uppmuntranslåt en dag då den behövdes. Tack!


Nästa tack går till Vampireslave som berömde mitt sätt att skriva. Jag tar mig friheten att publicera hela hennes kommentar:
jag blir alltid så glad när jag hoppar in här och läser. =) även om det är tunga eller tråkiga saker som avhandlas i bloggen skriver du alltid på ett positivt, upplyftande sätt med glimten i ögat. uppfriskande!
Jag blev superglad för det är just den tonen jag försöker ha i bloggen. Alltid härligt att få ett kvitto på att jag lyckas.

Slutligen ett mycket stort tack till Raz som sett till att jag numera har Spotify. Raz invite leder till omröstningen i bloggen. Jag känner nämligen att mitt tema måndagsmetal har börjat gå i stå. Har svårt att få till en variation så jag har valt att rösta om vad ni vill ha i bloggen-måndagsmetal eller Spotify-listor?

4 kommentarer:

Morrica sa...

Glad om den hade effekt

(men oh dina ordverifieringsbokstäver ger mig gråa hår! Fyra försök har jag gjort och ännu inte lyckats... nåväl, på't igen!)

ztizze sa...

Jag tycker du ska varva Måndagsmetal med Spotify-listor.

Chief Rebel Angel sa...

Mera Spotifylistor, förstås.
Och mer av dina personliga betraktelser. Du beskriver dem bra! :)

Raz sa...

Gissa vad jag röstar på. ;-)