Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, februari 17, 2010

Vinterljusning

Känner mig lite slagen av vintern. Till och med en vinterälskare som jag kan bli trött på det, framförallt rustningen av kläder som vi måste dra på oss för att inte frysa. Jag nöjer mig just nu med att det blir så varmt att jag kan skippa dunjacka och långkalsonger.

Mitt i gråvintern så känns det ändå hoppfullt. Igår så hittade jag först en tia och sedan fick jag fler pass på jobbet vilket kommer innebära en ljusning i ekonomin. Jag ser det som ett första steg mot ett bättre, gladare liv. Hur detta hänt vet jag inte men jag tror en del har att göra med att jag börjat arbeta med affirmationer som jag nämnt-att jag förändrat mina tankar och försöker tänka mer positivt.

6 kommentarer:

Clara sa...

Det låter bra :) Jag skulle också behöva jobba lite med det känner jag, man vinner ju absolut ingenting på att tänka i negativa banor... När jag yogar känner jag att jag kan hantera mina tankar på ett bättre sätt, så det är ju i alla fall ett första steg!

Big mama sa...

Härligt!
Bra tecken för en bra vår känns det som.
Kram!

ztizze sa...

Jag är så less på snö och vinter men det få la gå ändå :) jag tänker nästan jämt positiva tankar men du anar inte vad folk i min omgivning störs sig på det och bums försöker ta ned mig i deras bittra verklighet. Ha det gött // ztizze

Clara sa...

Tack för tipset, superbra sida :) Ska göra det till en vana också!

ztizze sa...

Tjoflöjt i stugan ! ztizze här...munter som en näktergal. Tänkte bara önska trevlig helg.

Annelie sa...

Va coolt att Joacim och Jakob fyller år samma dag!!

Och vi kan ju stötta varsin sida av joacim när han blir ofärdig och får svårt att gå ;0)