Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 04, 2010

Control the storm

Årets första måndag. Kände mig lite trött på jobbet men det gick bort med Earl Grey. Hemma så fick jag inte tag i en central ingrediens till middagen så jag stuvade om i veckomatsedeln så det löste sig. Så det känns som mitt liv med en högre grad av mindfulness börjar bra. Det hjälper helt klart att det är så vackert ute nu. Förstår inte alls min kollega som säger att hon vill ha sommar nu. Den kommer-men först har vi en vinter att njuta av och därefter en vår. Det finns något vackert i varje årstid om man vågar titta efter det. Linda Lampenius sade i en intervju i Amelia att hon höll på att få spader i L.A med sin eviga sommar och att "snö glimmar mer än alla diamanter i Hollywood".

Veckans måndagsmetal får bli Delain och Marco Hietala i "Control the storm"-känns som jag är på väg att göra det-kontrollera stormarna i mitt liv.

2 kommentarer:

Vegomamman sa...

Snön är fantastiskt vacker att se på, men det är trist att man kan vara ute så kort stund med barnen när det är så kallt bara.
Ska tänka på det där med diamanterna när jag känner mig less på snön :)

CC sa...

Ja tänk så olika männsikor kan vara.. jag skulle gladeligen byta med Lampenius idag :) Årstider är överskattade enligt mig