Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 31, 2009

Goth nytt år!

Så går 00-talet in på sina sista skälvande timmar-bara slut kvar av 2009 som Milo så fint skrev. Jag har funderat på att skriva någon sorts krönika men inte ens det längsta blogg-inlägget i världen skulle kunna sammanfatta decenniet för det har hänt mig så mycket. Kan bara konstatera att detta var decenniet då jag blev den jag är.

Årets nyår firade jag hemma i ensamhet men gråt inte för mig-det är självvalt. Jag jobbar nämligen idag och imorgon och måste upp tidigt. Så jag har tagit hand om mig själv-ätit en mumsig portobella-burgare och tagit ett saffransdoftande Lush-bad. Så allting är väl. Har sett människor på väg till festligheter hela dagen och jag känner mig inte utanför. Tvärtom-jag känner mig mer som att jag valde ett firande med en deltagare.

Jag återkommer med en summering av året som gick i ett framtida inlägg. Nu återstår bara att önska alla er härliga, inspirerande läsare ett gott nytt år. Jag gör det med Europe-låten "Sign of the times" för den ger mig alltid en känsla av optimism och av att nu vänder det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! Hittade hit för första gången och lämnar ett litet avtryck - sådär!

Morrica sa...

Vilken riktning har vi efter vändningen, tror du?

Clara sa...

Gott nytt år! :)

Vegomamman sa...

Nyårsafton kan vara en perfekt kväll för eftertanke om man får vara ifred:)