Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, november 19, 2009

No man on the silver mountain

Nåddes av ett riktigt skitbesked på jobbet idag. Vapensyster meddelade att DIO ställer in hela sin Europa-turnén,Ronnie James Dio har hamnat på sjukhus, och därmed även spelningen på Debaser Medis den 9/12. Jag är besviken och ledsen ända in i hårdrockshjärtat. Pendlar upp och ner i humöret-har ömson varit nära att gråta och på jobbet så kunde jag skoja om det. Det är som ni kanske vet andra gången jag går bet på Dio-och han är en av de metal-legender som står högst på min lista över band jag vill se. Nu får vi hoppas att han kryar på sig snabbt och kan komma tillbaka. Dagens låt anknyter till det-"Rock n roll dreams come trough" med Meat Loaf.


6 kommentarer:

saran sa...

åh.. du har inte sett honom live tidigare? jag har sett honom flera gånger. både med dio och heaven & hell och skönare frontman får man leta efter. hoppas innerligt att han återhämtar sig från vad det nu än är som drabbat honom.. usch.

666AERIME - Hårdrocksbloggen sa...

sv; Så stört, jävlar vad sur jag är! Ska vi leta upp honom och spöa ner honom (eftersom han har fräckheten att strunta i Sverigegigen) så han får en riktig skada att oja sig för?

Suzan sa...

Han kommer tillbaka när han kryar på sig säkert,..håll ut,.. den som väntar på ngt gott =)

Vegomamman sa...

Holy diver... en av få hårdrockslåtar på min "running list" :) Trist att konserten blev inställd!

Hallon & Blåbär sa...

Trist när det inte blir som man tänkt sig. Hoppas du får en ny chans.

Sandra sa...

Ush vad surt. Sådant suger verkligen. Förstår att du inte är helt nöjd. Man ser ju verkligen så mycket fram emot spelningarna man planerar.