Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, november 16, 2009

Faller på plats

Ledig dag och jag har spenderat den med att besöka mormor och sedan ett styrketräningspass med Vapensyster. På båda ställena så kändes det som om mycket föll på plats och det känns som saker kommer lösa sig. Det gäller att peppa mormor lite extra nu, hon har gått igenom mycket. Kändes som hon fick lite extra energi idag. Vad gäller träningen är jag inne i en period av starkt flyt. Just nu är det naturligt och kommer jag iväg på alla pass jag planerat kommer jag ha kommit iväg på fyra pass denna vecka.

Slusk tar upp en intressant fråga i sin kommentar kring min omröstning, nämligen att kommentarerna är en del av bloggen och det är trist att leta efter svar om en intressant fråga kommer och så måste man leta ett år tillbaka i en blogg som kanske lagts ner. Jag får ta mig en funderare på detta. Ska erkänna att jag nog tänkt köra på att svara i era egna bloggar, men Sluskfick mig att se saken ur ett helt nytt perspektiv. Tack ska du ha för en intressant synpunkt.

Veckans måndagsmetal blir en gammal klassiker. Led Zeppelin med "The Immigrant song"
1 kommentar:

Sandra sa...

Värst vilken hurtbulle du är. En annan orkar inte ens tänka på träning. Men det är verkligen toppen för kroppen om man har ork och motivation att träna. Hört att när man får in rythmen så kan man inte sluta. Det blir som en god cirkel. Så kämpa på!