Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, augusti 21, 2009

Inlägg 500-metalheart is hard to tear apart

Det går fort när man har roligt. Detta är det 500:e inlägg i min blogg, som startade som ett sätt att bjuda tillbaka för alla roliga inlägg jag har haft för alla bloggar som jag läser med nöje på nätet-ska man njuta av vad andra bjuder på får man bjuda tillbaka. Måste dock säga att det är mycket roligare att blogga nu när jag har ett gäng trogna läsare-och jag har hellre 5 läsare som bryr sig än 500 anonyma.

Vad kan ni läsare se fram emot i framtiden?
  • Kommer fokusera ännu mer på att detta är en positiv blogg
  • Ta den lite mer tillbaka till metalperspektivet
  • Planerar ett nytt tema i bloggen-den som läser får se;)

Är det något du som läsare undrar över? Ni som undrar får ställa frågor i kommentarsfältet. Ni andra får njuta av en riktigt bra fan-video jag hittade på Youtube till min favorit-partylåt Sabaton "Metal Machine"

Stay true to heavy metal in the niiiiiiiiiight!5 kommentarer:

Mr.MASA sa...

Grattis :-D
Ser fram emot att läsa ett antal hundra inlägg till ;-)

Cheers!

Sandra sa...

500 inlägg och det är fortfarande en grymt bra metal-blogg! Keep it up! =)

carra sa...

Happy 500th! :)

Jag upptäckte dig genom att du kommenterade i min blogg. Det är jag glad för, både kommentarerna och att jag hittade hit, menar jag. Sedan fick jag ju det stora nöjet att träffa dig IRL, dessutom. Hoppas att det ska bli fler sådana tillfällen. Jag är ju nere i Stockholm lite då och nu, fast många gånger är det sociala schemat väldigt hektiskt. :)

Håller med dig om "hellre 5 trogna läsare än 500 anonyma". Så vill jag också ha det, och har det. :)

Kram,
Carra

naildesign sa...

Awww, vad du är söt! Tack för din kommentar, att lilla jag kan ha hjälpt dig att återfå inspirationen. Det låter väl kanske dumt, men det betyder faktiskt mycket för mig. Så tack :D

Grattis till ditt 500e inlägg också!

Wånkan sa...

Väntar med spänning på det nya temat!