Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, augusti 17, 2009

Bröllopshelgen

Denna helg var vigd åt bröllop och det kom att bli det vackraste bröllop jag har varit på.

Brudparet gick in tillsammans, båda klädda i vitt och rött, till tonerna av "The Auryn" från filmen "Den oändliga historien" (efter att de skojat med oss och spelat de första takterna från Star Wars "Imperal marsch") Därefter följde en varm ceremoni med fin musik och ett brudpar som verkligen strålade. Brudar brukar se spända ut, som de inte törs visa sin glädje, men bruden här skrattade av av lycka och ögonen glittrade-man kunde se hur mycket hon längtat efter detta. Utmarschen bestod i att samtliga gäster, anförda av brudens medeltids-band, framförde "Rövarsången" ur Ronja Röverdotter.

Festen som följde präglades av massor av musik, skratt och djup värme. Sällskapet var som en stor härlig gott-o-blandatpåse av släktingar, lajvare, scouter, hårdrockare och bandet, iförda sina medeltidskläder. Traditionella och otraditionella bus samt ett duktigt partyband förgyllde natten. Svårt för mig att veta vad jag ska ta upp och inte men det var väldigt fint som helhet. Mitt tal gick hem-blev tackad av brudparet.

Dagen efter var det picknick för dem som inte kunde komma till ceremonin och vi som vill komma då med. Fint det också. Men det kräver sin tribut-är ruggigt trött idag.

Det blir ingen måndags-metal idag. Istället får ni njuta av in och utmarschen från bröllopet5 kommentarer:

Wånkan sa...

Va underbart det låter! Gillar när bröllop går utanför de traditionella ramarna.

Vegomamman sa...

Låter hur vackert som helst, jag blir nästan lite tårögd när jag läser! Vad modig du var som höll tal

Mr.MASA sa...

Svar: Vad roligt att du gillade min text :-D
Storwitch historien kanske bara är en myt, men legenden går så. En annan legend (som jag glömde att skriva om) var att dom skrev ihop större delen av materialet på Glory... under 24 timmars intensivt arbete, men för mig verkar det lite väl otroligt :-P

Cheers!

Big mama sa...

Låter som ett underbart bröllop, och vilket bra val av musik!Måste havarit vackert och pampigt.

Hannele sa...

Låter härligt.