Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, augusti 03, 2009

Comeback

Från att ha varit vissen i tisdags mår jag mycket bättre, vilket jag tror beror delvis på att jag fått saker gjorda och att jag varit ledig och fått träffa trevliga människor. Ravenlord och Vapensyster har varit urgoa och tagit hand om mig. Idag var det dock jag som fick vara supporter och vända Vapensysters humör rätt. Trots motstånd gick vi på gymmet och tränade och det kändes skönt men jag vet att jag kommer ha en riktigt jobbig träningsvärk imorgon.

Veckan måndagsmetal är jag extra stolt att prestentera. Det blir nämligen en låt från en av de mest underskattade skivorna i metal-världen, Joacim Cans solo-platta. Jag har valt titelspåret "Beyond the gates"

2 kommentarer:

Vapensystern sa...

Tack för hjälpen med humörs-kovändningen! ;D torkade jordgubbar, red bull sockerfri o en banan mixat med träning med en god vän- vem hade inte blivit glad av det?!

Ps hoppas din kropp inte sagt upp bekantskapen med dig idag! ;)

Mr.MASA sa...

Beyond the Gates är en grymt bra platta. Hoppas att herr Cans snart tar sig i nackskinnet och släpper nått nytt med CANS :-)