Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, juli 14, 2009

Trivsam tisdag

Idag är det Victoria-dagen för många men för mig är det min äldsta väns födelsedag. Vi har den där härliga typen av vänskap att vi kan vara ifrån varandra men vi plockar alltid upp tråden precis där vi var. Hurra för dig:D

Själv har jag en ledig dag idag (mitt schema ligger så) så jag åkte ut och tog hand om Vapensysters katter. Visade sig vara sista dagen eftersom hennes syrra kommer tidigare. Hennes pälsklädda trio har iaf inte varit till besvär-tvärtom har det varit ett nöje. Just är jag ganska bra på att ta in de här små ögonblicken av vardagslycka.

Som en tribute till min kompis som fyller år tar jag ett klipp från en av våra favoritfilmer med en av våra favoritskådisar-Heath Ledger från "10 orsaker att hata dig"

4 kommentarer:

Vegomamman sa...

Det är så skönt med sånna vänner!

Vapensystern sa...

Tack stumpisen för att du vaktade mina kissisar! DU e så bäääst! :) *bautakramisar* Ser fram emot o komma mig hem o bjussa dig på tack middag eller nåt! :D

monkan sa...

Moodies har jag bara köpt till mej själv änsålänge, jag ska prova dom på någon som inte har konstnaglar och se skillnaden där, gillar jag det så tar jag in det till butiken och salongen :)

Hanneles paradis sa...

Härligt med vänner från förr.